DNB – Forbrukslån

Square

Reklame. Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,- – DNB er den ledende aktøren på det norske finansmarkedet og en av de største aktørene i Norden

DNB_logo

Konsernet har et komplett tilbud av finansielle tjenester, der de blant annet tilbyr lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.

DNB har bankkontorer over hele Norge gjennom postkontorer, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer.

Internasjonalt har de også en lederposisjon innen shipping, energi, fiskeri og sjømat.

Du kan være sikker på at DNB er en trygg løsning for deg å velge.

Lån fra 10.000 til 300.000 uten sikkerhet

DNB tilbyr fleksibel nedbetaling, og du bestemmer selv hva pengene skal brukes til.

Med forbrukslån har du alltid penger i bakhånd hvis du ønsker å slå til på gode tilbud eller dekke større uforutsette utgifter.

Forbrukslån passer for deg som:

  • Har fast inntekt
  • Har behov for å låne penger i en kortere periode
  • Ønsker en fleksibel kredittreserve for ekstra trygghet
  • Har god økonomisk selvdisiplin

Noen eksempler på når forbrukslån kan passe:

Bilen din, som du er avhengig av i hverdagen trenger en større reparasjon noe du ikke har penger til nå. Finansierer du en reparasjon på 40.000 kroner med et forbrukslån og nedbetaler over 12 måneder så koster dette deg totalt 44.561 kroner.

Du trenger nytt kjøleskap og ny vaskemaskin og får et tilbud på en full hvitevarepakke til 20.000 kroner. Du finansierer kjøpet med et forbrukslån og nedbetaler lånet over 6 måneder. Varene koster deg da 21.689 kroner totalt.

Klikk her for å søke DNB Forbrukslån