Om oss

Square

Om Bankene.no.

Bankene.no presenterer mange gode lånetilbud via denne informative annonse-nettsiden. Disse lånetilbud gjelder stort sett tilbud om gode forbrukslån og forbruker kreditter eller boligfinansiering fra Norske banker. Dagens lånetilbud er regnet som meget fleksible etter nåtidens målestokk for forbrukslån uten sikkerhet. Bankene.no leverer lån til folket uten sikkerhet som annonser for banker og kredittselskap.

Nettsiden Bankene.no drives som Affiliate markedsføring og etter samme prinsipp som en finansagent og i samarbeid med én eller flere agenter. For tiden er det samarbeid med Folkelånet Telefinans as.

Alle lånetilbud fra Telefinans har Lovpålagt eksempel på effektiv rente: 
Eff.rente 15,8 %, 65.000. o/5 år, etb.geb. 950, Tot: 92.354 kr.

Se under:
«Som finansagent skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kortprodukter. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Utlåner foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss eller eventuelle samarbeidspartnere.
Vi har ikke anledning til å motta godgjørelse fra andre enn vedkommende banker jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank. Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdssanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank.
Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investeringsråd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 – 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.»

Personvern
Dette nettstedet bruker cookies til annonse- og besøks-sporing. Denne nettsiden bruker analyseverktøy som anonymt samler inn besøksstatistikk. For mer informasjon se Google Privacy. Vi bruker også reklame fra ulike annonsører som sporer ulik informasjon ved hjelp av cookies. Det er ikke farlig og det blir ikke lagret noen sensitiv informasjon. Vi selger ikke informasjon om deg videre, denne nettsiden samler heller ikke inn sensitiv informasjon om deg som bruker.

Ansvar
Artikkelforfatterne eller Bankene.no har intet ansvar for rettsforhold som måtte oppstå med bakgrunn i det materiale som er publisert på Bankene.no. Artiklene er av generell art, og tar for seg artikler på publiseringstidspunktet. Forhold kan kan ha endret seg etter publisering

Kopiering av bilder, tekster og annonser er ikke tillatt. Bankene.no har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Alle annonser er publisert ihht egne avtaler og kan ikke kopiereres.

Denne siden drives av TC&M AS – Org nr 999 026 400