Reklame. Låneeksempel: Eks: 65.000 o/5 år – eff 17,8%, etb950. Tot: 95872 – Bank Norwegian er en nettbank for privatmarkedet. Banken selger enkle, standardiserte innskudds- og utlånsprodukter via web. Søk her eller.

Banken skal, ved hjelp av teknologi og innovasjon, lage de beste nettløsningene for kjøp og bruk av finansielle tjenester, til glede for sine kunder. Du skal alltid kunne ha tillit til at du får en av markedets beste betingelser når du er kunde hos Bank Norwegian!

Bank Norwegian AS er et heleid datterselskap av Norwegian Finans Holding ASA. Norwegian Finans Holding ASA er utelukkende et holdingselskap og har ingen andre funksjoner enn å forvalte aksjene i datterselskapet. Det er per i dag ingen flere selskaper som inngår i konsernet.

I Bank Norwegian kan du søke om lån uten sikkerhet, refinansiering av mindre lån og kreditter til ett lån, og kredittkort.

Bank Norwegian selger standard finansielle produkter, som er enkle å kjøpe og enkle å forstå. De har ikke skjulte gebyrer eller kostnader, og du skal alltid se totalprisen på produktet du kjøper hos dem.

Her søker du om lån inntil 600.000 hod Bank Norwegian

Du skal slippe å betale for dyr filialdistribusjon og mange tusen ansatte. Bank Norwegian selge kun på nett og skal drive bank mer kostnadseffektivt enn de tradisjonelle bankene.

Her kan du søke lån inntil 600.000 kr. hos Bank Norwegian

Bank Norwegian har også eget kredittkort, les mer under

  • Reklame for lån: