Ikano Bank – Lån inntil 300.000

Square

reklame: Priseksempel 65.000 o/5 år. Eff. rente 17,89 %, etablgebyr 900,-. Totalt 96.030,-.
Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, møbelforetaket som ble etablert av Ingvar Kamprad i 1943.

IKEA bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. På mange måter stemmer dette slagordet også med Ikano Bank. Vi ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. I dag eies Ikano Bank av familien Kamprad.

Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 som Ikano Finans. Den 2. januar 2009 ble navnet endret til Ikano Bank da de nordiske enhetene ble slått sammen til ett selskap med felles identitet. Ikano Bank har hovedkontor i Lund i Sør-Sverige.

Ikano Bank ser på seg selv som litt annerledes enn resten av bransjen. Røtter kommer fra detaljhandelen, hvor man tidlig lærte å lytte til kundenes ønsker. Dette blir forsøkt videreført i bankens forretningsidé ved å: «tilby enkle og attraktive finansielle løsninger til alle våre kunder».

Noen ganger er timingen helt avgjørende. Å kunne slå til på et sesongtilbud, og ikke gå glipp av store rabatter. Å kunne samle kreditter og smålån, for ikke å miste kontrollen. Å kunne reise bort sammen, for ikke å miste det fine man har sammen. Ofte er det bare snakk om noen tusener som mangler.

Lån det som mangler
Det er ikke alle som har penger på bok, eller foreldre som kan bidra. Hos oss kan du låne inntil 300.000,-

Klikk her for å søke lån i Ikano Bank

 


Alle de gode lånemulighetene kan du se på Bankene.no