Lån uten sikkerhet fra Santander

Square

Forbrukslån fra Santander får du her – Lovpålagt priseksempel: 65000,-/5 år: 15,6 nom/16,7 eff rente. Totalt kr 93.972,-
Santander Consumer Bank AS er en del av Banco Santander, et av verdens største finanskonsern. Hovedkontoret for Norden er på Lysaker.

Norden er et satsningsområde for Santander og den nordiske enheten har en forvaltningskapital på NOK 121 mrd. Med 1400 ansatte i Norden – hvorav 600 i Norge – er Santander ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, og tilbyr også kredittkort, Sales Finance, forbrukslån og spareprodukter.

Hos Santander er du velkommen til å søke om lån mellom 10.000 og 350.000 kroner, uten å stille med sikkerhet.

Selv om det kalles «forbrukslån», vet vi at mange benytter lånet til investeringer i egen bolig, nedbetaling av smålån og andre formål som ikke er forbruk. Vår ubyråkratiske holdning er at det er en privatsak hva du vil bruke lånet ditt til. Etter en kredittvurdering av deg så vil du få et klart svar i løpet av kort tid. Blir søknaden innvilget, betyr det samtidig at vi stoler fullt og helt på deg og utbetaler lånet med ditt gode navn og rykte som vår eneste sikkerhet.

Vi er opptatt av å gi våre kunder et lån de kan leve godt med, og foretar derfor en grundig og rask kredittvurdering før vi gir svar på lånesøknaden. Dette er en fordel for alle, også de som opplever at de ikke får søknaden innvilget denne gangen. Livet – og privatøkonomien – forandrer seg, og vi i Santander ønsker å være en levende og positiv samarbeidspartner gjennom dine ulike livsfaser.

Med lån fra Santander får du gode betingelser og søknadsprosessen er rask og enkel.

Klikk her for å søke forbrukslån fra Santander

Lovpålagt priseksempel: 65000,-/5 år: 15,6 nom/16,7 eff rente. Etableringsgebyr 0,-, termingebyr 0,- 1566,- per mnd. Totalt kr 93.972,-​​​​