Monobank ASA har innskuddsrente til 2,10 %

Square

Monobank ASA har besluttet å heve innskuddsrenten på bankens høyrentekonto til 2,10 prosent.

Hevingen på 0,1 prosentpoeng skjer umiddelbart for nye kunder og gjelder for innskudd over 50.000 kroner. For eksisterende kunder vil ny rente gjelde fra 29. oktober 2017. For innskudd under 50 000 kroner opprettholdes renten på 1 prosent.  Innskuddsgarantien fra sikringsfondet gjelder som før.

CEO Bent Gjendem (foto: Monobank)

 

«Vi setter opp innskuddsrenten enda en gang på kort tid for å bli mer konkurransedyktig i sparemarkedet. I tillegg vil dette gi Monobank mer kapital for å vokse.», sier banksjef Bent H. Gjendem.

Renten på Monobanks høyrentekonto blir satt etter en helhetsvurdering av bankens kapitalbehov og markedet generelt, og renten kan derfor variere noe i løpet av året. Banken har jevnlige rentemøter der man følger med utviklingen av markedet. Monobank har som mål å ha en stabil høy rente over tid – og å være blant markedslederne i dette segmentet.

Monobank ASA er en nettbank som tilbyr Personlån og høyrentekonto til privatmarkedet og ble etablert i Bergen i november 2015 med konsesjon fra Finanstilsynet.

Banken er medlem av Bankenes Sikringsfond, noe som innebærer at alle bankinnskudd inntil to millioner kroner er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

Tekst: Mynewsdesk   Foto:iStockphoto


På Bankene.no kan du søke forbrukslån – personlån hos Monobank via Telefinans ved å klikke her
Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-


reklame
Pris.eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-
Bankene.no tilbyr lån uten sikkehet opptil 600.000,-
I samarbeid med Telefinans du søke flexilån / forbrukslån inntil 500.000 med kun 1-én søknad. Dette betyr at du kan bruke tiden din til noe annet en å fylle ut mange lånesøknader. Gjør det bare 1 gang og din søknad behandles av opptil 16 banker.

Les mer her og se om du kan få det lånet du ønsker – klikk her