Easybank tilbyr brukskonto med rente på hele 1,50% fra første krone.
1,7 millioner har mindre enn 50 000 kr i bankinnskudd, viser tall fra SSB(*). I følge statistikk fra Finansportalen, ligger de aller fleste banker – storbanker så vel som sparebanker – på 0,10% eller lavere på bruks- og lønnskonto.- Dette er trist lesning, sier administrerende direktør i Easybank Oddbjørn Berentsen. Nå er det på tide at også disse kundene får best mulige vilkår. Et nyttårsforsett for flere burde være å benytte starten på det nye året til å se over egen økonomi og vilkår. Det er betydelig penger å tjene på det, fortsetter han.
– Selv om folk er blitt flinkere til å flytte sparepengene sine til banker med gode betingelser, er det fortsatt mange som har store beløp stående på lønns- og brukskonto. Mange kan faktisk tjene tusenlapper årlig på å være mer våkne og flytte pengene fra storbankene og over til nisjebanker, sier Easybank-sjefen.  (artikkelen fortsetter under bildet)

Penger å tjene på rett brukskonto

Renten på 1,50% gjelder fra første krone og det er ingen gebyrer på uttak – innland så vel som utland.

For Easybank er det en ambisjon at kundene alltid skal kunne plassere sparepengene sine hos oss og være sikker på at avkastningen over tid vil være blant markedets aller beste – nå ønsker vi i tillegg å levere Norges beste brukskonto for å gi kundene et godt alternativ også for brukskonto, avslutter Berentsen. * tall for 2016 fra SSB

EasySpar opp til 2,5%.

Banken tilbyr også Easyspar hvor minimumsinnskudd er 50 000,- kroner. Det er ingen bindingstid, ubegrenset antall uttak og ingen gebyrer.  Best sparerente i samme bank er innskudd på 2,5% dersom kunden har minimum 100.000,- i innskudd bindingstid.

Tekst: Mynewsdesk   Foto:Mynewsdesk/Easybank  (Ill/1.sidefoto:iStockphoto)
  • Reklame for lån: